ΕΡΓΑ

Κτίριο Γραφείων Της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (Νομαρχίας}

Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, το 2018, του κτιρίου γραφείων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων (Νομαρχίας), το οποίο βρίσκεται στα Τρίκαλα επί της οδού Β.Τσιτσάνη και περικλείεται από τις οδούς Μιαούλη, Κλεμανσώ και Ηρώων Αλβανικού Μετώπου. Πρόκειται για κτίριο συνολικής επιφάνειας περίπου 6500 τετραγωνικών μέτρων καιισχύος συστήματος θέρμανσης: 1512 kW.

5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, το 2018, του τμήματος του κτιρίου που στεγάζει τις αίθουσες του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μαυροκορδάτου στη συμβολή αυτής με τις οδούς Ζαλόγγου και Σουλίου. Πρόκειται για κτίριο συνολικής επιφάνειας περίπου 902 τετραγωνικών μέτρων.

5ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, το 2018, του κτιρίου που στεγάζει το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Καλαμπάκας στη συμβολή αυτής με τις οδούς Σταυροπούλου και Αμπράζη. Πρόκειται για κτίριο συνολικής επιφάνειας περίπου 2093 τετραγωνικών μέτρων και ισχύος συστήματος θέρμανσης: 300 kW.

5ο Λύκειο Τρικάλων

Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης, το 2018, του κτιρίου που στεγάζει το 5ο Λύκειο Τρικάλων, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Καλαμπάκας στη συμβολή αυτής με τις οδούς Σταυροπούλου και Αμπάτη. Πρόκειται για κτίριο συνολικής επιφάνειας περίπου 2120 τετραγωνικών μέτρων και ισχύος συστήματος θέρμανσης: 407 kW.

Παθητικό κτίριο στη Μήλο, θέση Καμίνια, Δημοτική Ενότητα Τριοβασάλου

Μελέτη ενεργειακής απόδοσης Παθητικού κτιρίου στη Μήλο, θέση Καμίνια, Δημοτική Ενότητα Τριοβασάλου.

Παθητικό κτίριο στην Χαλκιδική

Μελέτη ενεργειακής απόδοσης Παθητικού κτιρίου στη Χαλκιδική, θέση Μύλος, Δημοτική Ενότητα Κασσανδρείας.

Παθητικό κτίριο στη Ελεούσα Ιωαννίνων

Μελέτη ενεργειακής απόδοσης Παθητικού κτιρίου στην Ελεούσα Ιωαννίνων, Δημοτική Ενότητα Πασαρώνος του Δήμου Ζίτσας.Μετάβαση στο περιεχόμενο